İçeriğe geç

Hangi Günler Retro Var

Şu an hangi retro var 2024?

2024’te Merkür Retrosu; 1 Nisan – 25 Nisan, 5 Ağustos – 28 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri ​​arasında sizleri ağırlıyoruz.

Retro günleri ne zaman?

2024’te Merkür’ün geri hareketinin tarihleri ​​ve etkileri. Merkür’ün geri hareketi 2024’te dört kez gerçekleşecek. İlk hareket aslında 13 Aralık 2023’te başlasa da etkileri 1 Ocak 2024’e kadar sürecek. Diğer üç geri hareket 1-25 Nisan, 5-28 Ağustos ve 25 Kasım-15 Aralık arasında gerçekleşecek.

Retro döneminde ne olur?

Retroperiyot, duraklamalar ve yavaşlamalardan kaynaklanan tüm olayları içerir. Bu süre zarfında birçok alanda kaos ve huzursuzluk meydana gelebilir. Retrolar, astrolojiyle ilgilenen herkesin korktuğu bir süreçtir.

Eylül’de retro var mı?

Eylül ayında sadece Merkür gerilemeyecek. Şans gezegeni Jüpiter de Eylül ayında gerileyecek.

2024 hangi burcun yılı?

Astrolojik takvime göre 2024 Koç yılı olacak. Bu dönem Koç enerjilerini öne çıkaracak ve Koç 21 Mart’ta başlayacak. Koç liderlik, cesaret ve yenilikçilik nitelikleriyle bilinir ve 2024 yılı bu enerjilerle işaretlenecek.

2024 tutulmalar hangi burçta yapılacak?

2024 yılında kişisel hayatımızda çok önemli değişimler ve yeni başlangıçlar bizi bekliyor, zira 2024 yılında Koç ve Terazi burçlarında Ay ve Güneş tutulmaları meydana gelecek.

Hangi retro’da evlenilmez?

Bu benim tavsiyem, özellikle bu yaz evleneceklere, dikkatli olun. Venüs geri hareketteyken evlenemezsiniz.

Venüs ne zaman Yengeç’te 2024?

Aşk gezegeni Venüs 17 Haziran’da Yengeç burcuna geçiyor ve bu yolculuk 11 Temmuz’a kadar sürecek.

Merkür retrosu ilişkileri nasıl etkiler?

Arkadaşlıklarınızda yanlış anlaşılmalar için birbirinizi suçlayabilirsiniz. Uzun zamandır taşıdığınız geçmişinizden gelen bazı sorunlar aniden yüzeye çıkabilir ve ilişkileriniz zarar görebilir. Ayrıca profesyonel ilişkilerinizde de gerginlik yaratabilir. İş çevrelerinde sorunlar ortaya çıkabilir.

Astrolojide retro ne işe yarar?

Retro kelimesi astrolojide gezegenlerin geriye doğru hareketini ifade etmek için kullanılır.

Retro olup olmadığını nasıl anlarız?

Haritanızdaki bir gezegenin yanında (R) işareti varsa, o gezegen geri harekettedir. Güneş ve Ay asla geri hareket etmez.

Retro ne demektir?

Moda terimi olarak, belirli bir döneme ait ve son yıllarda yaygın olarak kullanılan giyim ürünleri ve aksesuarlarının yeniden tasarlanması, üretilmesi, kullanılması ve popülerleştirilmesi anlamına gelir.

Bugün ne retrosu var 2024?

Merkür, 6-29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Başak ve Aslan burçlarında gerileyecek. İletişim, ulaşım ve teknolojiyi temsil eden Merkür, değişken toprak burcu Başak ve sabit ateş burcu Aslan’da geri hareket edecek.

Merkür retrosu kimleri etkiler 2024?

Bütünsel Astrolog Duygu Demir diyor ki: Öncelikle Merkür’ün ne olduğunu ve ne işe yaradığını hatırlayalım: … 5-29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Başak ve Aslan burcunda gerçekleşecek olan Merkür gerilemesinde şunlar yaşanacak: … En çok etkilenecek burçlar: Başak, Balık, İkizler, Yay. … En çok etkilenecek burçlar: Aslan, Kova, Boğa, Akrep Daha fazla makale…•6 Ağustos 2024

Retroda ilişkiye başlanır mı?

Merkür retrodayken eski ilişkiler neden başlayabilir, eski partnerler neden geri dönebilir: Merkür retrosunun mantığına göre; geri dönenler aslında o ilişkide hala bitmemiş bir şeyler olduğu için gelirler.

2024 Venüs hangi burçta?

Aşk ve güzelliğin gezegeni Venüs, 23 Mayıs’ta İkizler burcuna geçiyor. 17 Haziran’a kadar sürecek bu döngüde Venüs, kişisel hayatımıza, ilişkilerimize ve aşka odaklanmamızı istiyor.

Merkür retrosunda ne yapılmaz?

Merkür Retrosu sırasında kaçınılması gereken şey, tekrarlamak yerine yeni şeyler yapmaktır. Örneğin, yeni bir işe veya ilişkiye başlamak, yeni bir sözleşme imzalamak veya yeni bir araba satın almak. Bu gibi durumlarda, engeller veya gecikmeler ortaya çıkabilir.

2024 Satürn hangi burçta?

2024 yılında astroloji dünyasında gerçekleşecek önemli olaylardan biri de Satürn’ün Balık burcuna geçişi olacak. 7 Mart 2023’ten itibaren burca girecek olan gezegen, uzun vadeli ve kalıcı etkiler getirecek. Satürn’ün 2020’den beri Kova burcunda olması, zorlu ve meşakkatli bir süreci beraberinde getirdi.

Venüs retroda ne yapılmaz?

Bu dönemde yeni bir işe başlamanız veya bir işletme kurmanız önerilmez. Bir hazırlık dönemi olarak düşünülebilir ancak ciddi kararlar almamalısınız. Venüs’ün temsil ettiği alanlardan biri de güzelliktir. Venüs gerilemesi sırasında estetik ameliyat yaptırmanız veya yeni imaj denemeleri yapmanız önerilmez.

Tavsiyeli Bağlantılar: 2 Elizabeth Mesleği Nedir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir